Omat työkalut

Kone- ja pintakäsittelyosasto

Koneosasto

Kone- ja Pintakäsittelyosasto

RTV-Yhtymä Oy:n Kone- ja Pintakäsittelyosasto valmistaa ja maahantuo pintakäsittelylaitteita ja järjestelmiä rakennus-, puu- ja metalliteollisuuteen. Autamme asiakkaitamme oikean ratkaisun tekemisessä kohteeseen kuin kohteeseen. Varustelemme ja testaamme toimitettavat laitteet toimitiloissamme Riihimäellä, jotta käyttöönotto sujuisi mahdollisimman kitkattomasti.

15 henkinen joukkueemme palvelee asiakkaitamme joustavasti ja heidän tarpeitaan kuunnellen. Tärkeä osa toimintaamme on täydellinen varaosa- ja huoltopalvelu myymillemme laitteille.

Laitteiden lisäksi RTV-Yhtymä tuo maahan pintakäsittelyaineita puusepän teollisuudelle. Kattavasta valikoimastamme löytyvät sopivat pintakäsittelyaineet kaikkiin kohteisiin niin sisällä kuin ulkonakin: maalit, lakat, petsit ja öljyt. Kolme käytössämme olevaa maalitehdasta pystyvät toimittamaan nopeasti kaikki nykyajan vaatimukset täyttävät pintakäsittelyaineet. Varastomme sijaitsee Riihimäellä, josta toimitukset ympäri maan sujuvat nopeasti ja edullisesti.

Laadukkaiden laitteiden ja aineiden lisäksi haluamme tarjota turvaa ja mukavuutta myös työn suorittamiseen. Kattava valikoima erilaisia työvaatteita ja – kenkiä, jotka suojaavat sieltä ja joustavat täältä, mistä kulloinkin on tarpeen. Työturvallisuus takaa työn jatkumisen. Valikoimissamme on laadukkaat suojaimet kehon kaikkiin osiin.

Kone- ja Pintakäsittelyosasto toimii myös RTV-Yhtymä Oy:n tukkuna edustamilleen tuotteille. Kaikkiin tuotteisiimme voi tutustua RTV -toimipisteissä ympäri maan. Koulutamme toimipaikkojemme myyjiä säännöllisesti, jotta asiakkaamme saavat pikaista, paikallista apua ja vastauksia pintakäsittelyä koskeviin kysymyksiin.

Kone- ja pintakäsittelyosaston yhteystiedot

 
CURA-Tuotteet
cura 1000_3.jpg
Markkinaesitteet

Markkinaesitteet_p

PMC Pinnoitus- ja vaahtoruiskutuslaitteet

PMC Pinnoituslaitteet Tuoteluettelo 2016_p.jpg

Tuoteluettelot

tuoteluettelot_p

Norblast-tuotteet
ALLBLAST1.jpg
Titan

440i_Skd.jpg

Wedevåg, Teknos AS ja Hesse tuotteet
MG_9909.jpg
Morrells Woodfinishes

Morrells Woodfinishes_p

Sames Kremlin

SamesKremlin_p

Painters- ja Delta Plus-tuotteet

tyovaatteet.jpg

Tuote-esitteet

Xcite_p

Wepos

Wepos_p

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1