Omat työkalut

Delta Plus henkilösuojaimet

Delta Plus

Yli 35 vuoden ajan(perustettu 1977) DELTA PLUS GROUP on suunnitellut, standardisoinut, valmistanut ja toimittanut henkilökohtaisia työsuojaimia.
Sen tuotevalikoima tarjoaa työsuojaimet päästä varpaisiin niin työ- kuin vapaa-aikaankin. Kaikissa tuotteissa yhdistyvät laatu, mukavuus, teknologia, ergonomia ja muotoilu.

Voidakseen tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen valikoiman tuotteita unohtamatta laatua ja kustannustehokkuutta, DELTA PLUS GROUP valmistaa työsuojaimet omissa tehtaissaan ja valvoo itse tuotteidensa koko valmistusketjun.

DELTA PLUS GROUP:in tuotekehitys- ja suunnittelutiimit parantavat jatkuvasti tuotteita niin, että ne tarjoavat entistä enemmän mukavuutta ja nykyaikaista muotoilua säilyttäen edelleen laadun, suorituskyvyn ja oman valmistuksen myötä kustannusten optimoinnin ja laadunvalvonnan näiden erittäin teknisten tuotteiden osalta.

RTV-Yhtymä Oy aloitti yhteistyön ja Delta Plus henkilösuojaimien maahantuonnin yksinoikeudella vuonna 2010. Kolmen vuoden aikana olemme kasvattaneet tuotevalikoimamme kaikkiin Delta Plus henkilösuojaintuoteryhmiin, kuten päänsuojaimet, turvajalkineet, työkäsineet, työvaatteet ja putoamissuojaimet. Tuotevalikoima on esillä myyntitelineissä kaikissa toimipisteissämme  – Tervetuloa Tutustumaan.

Delta Plus katalogi

Painters-työvaatteet

Painters


Painters-työvaatteet on valmistettu ammattilaisten tarpeet huomioiden.  Mallisto on suunniteltu istuvuudeltaan, ulkonäöltään ja materiaaleiltaan vastaamaan tämän päivän vaatimustasoa. Painters-mallistosta löytyy asusteet sisä- ja ulkotöihin kaikille vuodenajoille.

Painters-työvaatteet esite

Painters- ja Delta Plus-tuotteet

työvaatteet turvakengät

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1