Omat työkalut

Mercury painepesurit

Mercury on italialaisen Comet SPA valmistama painepesureiden mallisarja sekä ammattilais- että kuluttajakäyttöön.

Vuodesta 1959, jolloin Comet SPA on perustettu Reggio Emiliassa - Italiassa, he ovat ansainneet ja maksaneet takaisin niiden asiakkaiden luottamuksen, jotka halusivat uskoa heille yhä kunnianhimoisempia projekteja. Comet SPA aloitti valmistamalla pumppuja maatalousalalle kasvien viljelykseen ja seuraavien vuosikymmenten aikana erikoistui myös muille alueille.

Nykyään Comet SPA on keskittynyt kolmeen avaintoimialaan. Niistä kaksi on omistettu komponenttituotantoon ja yksi maatalous-, teollisuus- ja puhdistuslaitteiden valmistukseen.

Mercury malliston tuotevalikoima koostuu painepesureista, jotka on varustettu niin aksiaali- kuin rivikorkeapainepumpuista. Niitä käytetään monilla aloilla niin autonpesujärjestelmistä tienpesukoneisiin kuin teollisuuden ja kotien puhdistussovelluksiin. Asiakkaat löytävät Mercury-mallistosta oikeat ratkaisut kaikkiin puhdistustarpeisiinsa.

Avain Mercuryn menestykseen on Comet SPA:n kyky katsoa tulevaisuuteen unohtamatta kuitenkaan menneisyyttä sekä yhdistää laatu ja huolellinen käsityötaito, joka on tunnusomaista italialaisen teollisen valmistuksen moderniin kansainväliseen lähestymistapaan, jonka kulmakivi on tuotteiden laatu ja tarjottavien palvelujen jatkuva parantaminen.

Mercury - Painepesurien esitteet:

Mercury - Painepesurien käyttöohjeet:

Mercury painepesurit

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1