Omat työkalut

PMC

Polyureapinnoitus vaahtoruiskutus vaahtoeristysruiskutus polyuretaanipinnoitus hybridipinnoitus polyurea elastomeeri elastomeeripinnoite joustopinnoite PMC Polymac pinnoituslaite ruiskutuspinnoituslaite

Polyurethane Machinery Corporation (PMC)

RTV-Yhtymä Oy:n yhteistyökumppani Polyurethane Machinery Corporation (PMC) valmistaa laitteita ja tarvikkeita uretaaniteollisuuden tarpeisiin. Kaikki PMC:n korkealuokkaiset tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan ammattitaidolla Yhdysvalloissa, jossa myös työskentelee ja on tuotetukena yhtiön ammattitaitoinen uretaaniteollisuudesta yli 100 vuoden kokemuksen omaava henkilökunta.

PMC projektisuunnittelee täydelliset tuotelinjat ruiskutettaville uretaanipinnoitusjärjestelmille, mukaan lukien annostelulaitteet, yksilöllisesti suunnitellut lämmistysletkujärjestelmät, siirtopumput, ruiskutuspistoolit ja urakoitsijoiden vaatimat lisälaitteet. Laitteilla voidaan onnistuneesti ja taloudellisesti levittää eristevaahdot sekä katto-, lattia-, seinä-, silta- ja muut erikoispinnoituskohteet polyurea ja hybridipolyurea  pinnoitteilla.

PMC:llä palvelu ei pääty kaupantekoon.  PMC tarjoaa erinomaisen myynnin ja teknisen tuen maailmanlaajuisen jakeluverkoston kautta – Suomessa PMC:n laitteita yhteistyökumppanina tuo maahan yksinoikeudella RTV-Yhtymä Oy.

 
PMC pinnoituslaitteet tuoteluettelo

PMC Pinnoituslaitteet Tuoteluettelo 2016_p.jpg

Polymac PH-40 PHX-40 esite

Polymac_PH-40-PHX-40_p.jpg

PMC yleisesite

PMC yleisesite_p.jpg

Polymac AP-2-Series esite

Polymac_AP-2-Series_esite_p

Polymac PH-2 PHX-2 esite

Polymac_PH-2-PHX-2_p.jpg

Polymac AP-EX Series esite

Polymac_AP-EX Series esite_p

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1