Omat työkalut

Asennustyökalut

RTV-Yhtymä Oy:n valikoimista löytyvät myös työkalut aluslattioiden käsittelyyn ennen lattiapäällysteiden asennusta sekä laadukkaat työkalut itse lattiapäällysteiden asennukseen. Saksalaisen Janserin valikoimista löytyvät erilaiset hiomakoneet aluslattioiden käsittelyyn, päällysteenpoistajat vanhojen lattiapintojen poistoon, parketinhiomalaitteet, Leister-matonhitsauslaitteet erityyppisten mattojen saumahitsauksiin ja laaja valikoima käsityökaluja viimeistelyveitsistä mattojyriin. Tarvikkeet ja työkalut kaikkiin mattojen ja tekstiililaattojen asennuksessa tarvittaviin työvaiheisiin.

Siri ja Rubi ovat valmistaneet jo vuosia keraamisten laattojen asennuksessa tarvittavia laadukkaita, ammattikäyttöön soveltuvia työkaluja. Valikoimistamme löytyvät laattaleikkurit sekä märkäsahat timanttiterineen ja tarvikkeineen. Myös muut laatoituksessa tarvittavat tarvikkeet niin laattaristeistä saumauksen jälkeen puhdistuksessa tarvittaviin pesusieniin ja hankaimiin löytyvät valikoimasta.

RTV-Yhtymä Oy varastoi yllämainittujen tehtaiden tuotteita tietyllä valikoimalla ja toimittaa tarvittaessa keskusvarastovalikoiman ulkopuolisia tuotteita tilausmyyntinä asiakkailleen. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan RTV-Yhtymä Oy:n varastovalikoimiin näissä tuotteissa sekä tehtaiden koko valikoimaan tuoteluetteloiden kautta.

 
Janser varastovalikoima

Siri tuoteluettelo

Siri_kuvasto_p.jpg

Janser tuoteluettelo

Janser_kuvasto_p.jpg

Rubi tuoteluettelo

Rubi_kuvasto_p.jpg

Sirin ja Rubin varastovalikoima

RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 11710 Riihimäki, Puh. (019) 7421, Y-tunnus 2162710-1